0
Wil je je aankopen eerst in huis hebben voordat je betaalt? Dan is AfterPay de betaalmethode voor jou. Met AfterPay kun je veilig en gemakkelijk achteraf betalen na ontvangst van de door jou bestelde producten. Bij AfterPay ontvang je ook een papieren factuur in je pakket.
Alle bestellingen uit België kun je veilig en vertrouwd afrekenen met Bancontact / MisterCash. Met Bancontact/ MisterCash kun je afrekenen in de vertrouwde internetbankieren-applicatie van je eigen bank. Wanneer je bij je bank toegang hebt tot internetbankieren, dan kun je direct gebruik maken van Bancontact / MisterCash, zonder verdere aanmelding.
Het is op www.aador.nl mogelijk om te betalen met je creditcard. Je kunt bij ons betalen met Visa en Mastercard. Wil je graag met creditcard betalen? Selecteer dan creditcard als betaalmethode tijdens het bestelproces. Via onze beveiligde betaalomgeving kun je je creditcardgegevens in voeren. Vervolgens kun je direct afrekenen met je creditcard.
Je kunt bij www.aador.nl op vele manieren veilig en vertrouwd betalen. Zo ook met iDEAL. Met iDEAL kun je veilig online afrekenen bij je eigen bank door middel van internetbankieren. Internetbankieren met iDEAL kan met alle Nederlandse banken.
Vanaf nu kun je je Maestro® kaart gebruiken om online te shoppen! Het enige wat je nodig hebt is een SecureCode™, een unieke code waarmee je online even veilig kan betalen als met je PIN-code in een winkel.
PayPal is de veilige en snelle manier om wereldwijd online betalingen mee uit te voeren. Voor iedereen met een PayPal-rekening is het mogelijk om op www.aador.nl met PayPal te betalen. Selecteer eenvoudig PayPal als betaalmethode tijdens het bestelproces en voer je persoonlijke PayPal-gegevens in.
Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van www.aador.nl overmaakt. Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houd daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we jouw betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we je bestelling nog dezelfde dag.